Kategorier
Computer

Store projekter i små bidder

Når man skal starte et nyt renoveringsprojekt, så er der alt efter projektets størrelse, en solid mængde planlægning som går forud.

Heldigvis kan man ofte dele det op i mindre dele, og på den måde sikre sig, at det ikke bliver en uoverskuelig planlægningsopgave. Det kan eksempelvis være at man skal i gang med renovering af et badeværelse, og men man vælger at dele det ind i etaper. Udskiftning af toilettet kan eksempelvis udføres af en lokal VVS. Dermed behøver man blot at tage kontakt til en enkelt håndværker, og pludselig får man et resultat som stadig syner af en del. Derfor skal man måske lade være med, at komplicere sine projekt unødvendigt, og i stedet holde tungen lige i munden og fokusere på de forbedringer man let kan overskue og få dem udført.

Det er i hvert fald det min egen erfaringer har lært mig. Derfor kan jeg selvfølgelig kun give den samme anbefaling videre til andre, som kommer til at stå i samme situation.

Kategorier
Computer

Ny udsmykning til væggene

Jeg har for nyligt skulle bruge noget udsmykning på mit arbejde. Vi havde nogle ideer til, hvad vi gerne ville have lavet. Men vi vidste ikke helt hvad mulighederne og begrænsningerne var.

Det blev derfor ret hurtigt tydeligt, at vi havde behov for professionel hjælp.
Hjælpen var heldigvis nær, jeg fandt hjælp hos et af de ældste skiltefirmaer i Esbjerg. Det viste sig dog, at de havde fulgt med tiden, og kunne præsentere mig for nogle ret nye og moderne løsninger.
Det viste sig, at man ved at benytte folie til forskellige formål, kan skabe nogle ret unikke rammer og udtryk. Det var faktisk både lærerigt, samtidig med at det gav et resultat der var bedre end vi turde håbe på.

Så selv om vi ikke tænkte vi skulle bruge et traditionelt skilt. Så synes jeg stadig, at det viste sig at være en god ide, at tage kontakt til en skiltemaler. De arbejder i nogle formater, som kan bringes i spil til mange ting.