Kategorier
Computer

Nye grafiske eksperimenter

Igennem flere år, har jeg arbejdet med forskellige grafiske små opgaver. Men i nyere tid, har jeg også prøvet at arbejde i større skala. Det er selvfølgelig altid sjovt at få opgaver, som udfordrer lidt ekstra, og som er lærerige.

Jeg har eksempelvis lavet grafik til biler og butikker. Den grafik er så blevet printet som digital print så det efterfølgende kan monteres på den overflade hvor man ønsker at benytte den.
Resultatet er indtil videre blevet rigtig godt. Det har været lærerigt, fordi jeg efterhånden har fået en bedre forståelse for, hvordan man kan udnytter materialet, og hvilke hensyn man skal tage afhængigt af, hvor man vil benytte printet.
Så jeg vil stadig gerne tage flere af den slags opgaver i fremtiden. Jeg synes det er rigtig spændene at arbejde i større skala, selvom jeg nu også stadig gerne laver tryksager i mindre størrelse.

Heldigvis har jeg fundet en virksomhed, som leverer et digital print af høj kvalitet, og som har været gode til at rådgive undervejs. Så det har også hjulpet med at give et godt og flot resultat.