Kategorier
Computer

Det ekstra sikkerhedslag

Jeg er bestemt ikke nogen ekspert i sikring eller alarmsystemer. Men jeg kan se, at der på min arbejdsplads er et adgangs- og alarmsystem. I dagligdagen mærker man det nærmest ikke, men der er ingen tvivl om, at det giver en tryghed i de perioder hvor virksomheden ikke er under fysisk opsyn.

Senest kan jeg se, at vi også har udvidet vores alarmsystem med videoovervågning på udvalgte steder. Man føler selvfølgelig altid, man er lidt overvåget, når man ser sådan videoovervågning for første gang. Men jeg tror bare det er et spørgsmål om tilvænning. Jeg synes ihverfald at jeg allerede nu tænker mindre over det, end lige da det blev sat op i første omgang.

På den måde, er der nu kommet et ekstra lag sikkerhed, som vi forhåbentligt aldrig for brug for. Men når uheldet er ude, er det selvfølgelig ret rart, hvis vi kan få opklaret hvem der har snuppet alle virksomhedernes værdier. På den måde, synes jeg egentlig at det er et ret rimeligt tiltag, som ikke generer unødvendigt i hverdagen.