Kategorier
Computer

Derfor bliver min næste computer en PC

Debatten som aldrig finder et endegyldigt svar. PC eller Mac?

PC-manden vil benhårdt påstå at der er for lidt value-for-money ved at købe en Mac fremfor en PC. Man betaler altså meget mere for hardwaren ved at købe en Mac end man gør i en PC. Og hvordan kan man overhovedet retfærdiggøre det? Det er vel umiddelbart bare det lyse æble bag på skærmen, som koster de par tusinde kroner ekstra.

Samtidig er Macs meget mindre fleksible end PC. På en PC kan man selv ordne en masse ting, og de filtyper som bruges på en PC er meget bedre når man skal dele dem med andre, da de fleste jo bruger PC.

Nogen mener, at Mac er bedst hvis man laver meget billedredigering eller musik, men man kan faktisk få de fleste programmer til PC også.

Jeg mener altså ikke, at det er værd at bruge de ekstra penge, for at kunne kalde sin computer for Mac. Men, hvis man laver noget ordentlig casemod, kan man altså også få sin PC til at se ret godt ud. Så, får man en bedre og kraftigere løsning end hvis man skulle købe Mac for sine penge.

256914_8796