Kategorier
Computer

Ny udsmykning til væggene

Jeg har for nyligt skulle bruge noget udsmykning på mit arbejde. Vi havde nogle ideer til, hvad vi gerne ville have lavet. Men vi vidste ikke helt hvad mulighederne og begrænsningerne var.

Det blev derfor ret hurtigt tydeligt, at vi havde behov for professionel hjælp.
Hjælpen var heldigvis nær, jeg fandt hjælp hos et af de ældste skiltefirmaer i Esbjerg. Det viste sig dog, at de havde fulgt med tiden, og kunne præsentere mig for nogle ret nye og moderne løsninger.
Det viste sig, at man ved at benytte folie til forskellige formål, kan skabe nogle ret unikke rammer og udtryk. Det var faktisk både lærerigt, samtidig med at det gav et resultat der var bedre end vi turde håbe på.

Så selv om vi ikke tænkte vi skulle bruge et traditionelt skilt. Så synes jeg stadig, at det viste sig at være en god ide, at tage kontakt til en skiltemaler. De arbejder i nogle formater, som kan bringes i spil til mange ting.