Kategorier
Computer

Puste æg

Det er påske og det er tid til, at kaste sig ud i de mange aktiviteter, som mange forbinder med påsken. For de fleste, er påsken nemlig meget andet, måske endda alt andet end dødsfald.

Men istedet en lejlighed til, at samle familie og venner og bruge nogle feriedage sammen. Der findes mange forskellige påskelege og aktiviteter. Den mest kendte er vel, at man kan puste æg og derefter male dem. Det handler om, at man prikker et lille hul i hver ende af ægget, og derefter puster indholdet ud. Det kræver en helt særlig teknik. Når det er overstået kan æggene males, og efterfølgende bruges som den flotteste påskepynt.

Derigennem kan de bringe glæde igennem hele påsken. Faktisk kan sådanne æg også gemmes, og findes frem og sprede hygge i årene fremover. Derfor er det at male æg så hyggelig en tradition. Fordi det er langtidsholdbart, og derigennem nogle minder som er fine at bevare.