Kategorier
Computer

Hvad er ransomware?

Når man i nyere tid har hørt om computer virus, så har snakken ofte omhandlet ransomware. Over tid, har der løbende været forskellige former for skadelig software, som på den ene eller anden måde har gjort livet surt for en masse computerbrugere over hele verden.

Ransomware er som bekendt et stykke software, som låser alle filerne på computeren. For at få låst op skal man betale en løsesum, og så iøvrigt have tillid til, at filerne faktisk bliver låst op efterfølgende.
Derfor er det naturligt at man får en ransomware beskyttelse. For netop risikoen for at alle filer går tabt, bør i sig selv være grund nok til, at man investerer i den slags forsikring, som sådan en beskyttelse er.

Det har ihvertfald været de overvejelser jeg selv har gjort mig. Så jeg kan også kun anbefale andre at gøre det samme. Man vil ihvertfald nok ærgre sig, hvis man bliver ramt – men ikke har gjort noget for at forhindre det.