Kategorier
Computer

Den travle tid

Så blev vi endeligt klar til endnu et år her på bloggen. Jeg har mange gode ideer til, hvad jeg vil skrive om det kommende år. Jeg håber selvfølgelig også, at i vil læse med i det kommende år.

Endelig er vi kommet igennem denne jule og nytårstid. I løbet af december måned, hvor de hektiske gaveindkøb fandt sted, fandt jeg på en lille sjov leg.
Det handler egentlig bare om, at forsøge at spotte overvågningskameraer. De fleste mennesker tænker nok ikke så meget over det. Men man kan næsten altid være sikker på, at der gemmer sig op til flere kameraer, strategisk placeret, som kan kortlægge hver en færd, gennem butikkerne.
Når man så først har leget kameraspotting i butikkerne, kan man forsøge sig igen senere ude i det offentlige rum.

Meget tyder på, at det desværre er nødvendigt, at bruge den form for overvågning. Jeg tror også, at det må være den mest effektive måde at sikre sine værdier på. Så hold øje derude, og se hvor mange kameraer du kan spotte næste gang du handler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA